Zásady ochrany osobních údajů

Tyto zásady ochrany osobních údajů popisují, jak zipcoo.com (dále jen „stránka“ nebo „my“) shromažďuje, používá a zveřejňuje vaše osobní údaje, když navštívíte web nebo na něm nakupujete.

Shromažďování osobních údajů

Když navštívíte Stránku, shromažďujeme určité informace o vašem zařízení, vaší interakci se Stránkou a informace nezbytné ke zpracování vašich nákupů. Můžeme také shromažďovat další informace, pokud nás kontaktujete kvůli zákaznické podpoře. V těchto Zásadách ochrany osobních údajů označujeme jakékoli informace, které mohou jednoznačně identifikovat jednotlivce (včetně níže uvedených informací), jako „Osobní údaje“. Další informace o tom, jaké osobní údaje shromažďujeme a proč, naleznete v seznamu níže.

Informace o zařízení

  • Příklady shromážděných osobních údajů: verze webového prohlížeče, IP adresa, časové pásmo, informace o souborech cookie, jaké stránky nebo produkty si prohlížíte, hledané výrazy a způsob interakce se stránkou. li >
  • Účel shromažďování: pro přesné načtení webu a provádění analýz používání webu za účelem optimalizace našeho webu.
  • Zdroj shromažďování údajů: Shromažďuje se automaticky, když vstoupíte na naše stránky pomocí souborů cookie, souborů protokolu, webových majáků, značek nebo pixelů [PŘIDAT NEBO ODEBRAT JAKÉKOLI JINÉ POUŽITÉ TECHNOLOGIE SLEDOVÁNÍ] .
  • Zveřejnění pro obchodní účely: sdíleno s naším zpracovatelem Shopify [PŘIDAT JAKÉKOLI OSTATNÍ DODAVATELE, SE KTERÝMI TYTO INFORMACE SDÍLÍTE] .

Informace o objednávce

  • Příklady shromážděných osobních údajů: jméno, fakturační adresa, dodací adresa, platební údaje (včetně čísel kreditních karet [VLOŽTE JAKÉKOLI JINÉ PŘIJATÉ TYPY PLATEB] ), e-mailová adresa a telefonní číslo.
  • Účel sběru: poskytovat vám produkty nebo služby za účelem plnění naší smlouvy, zpracovávat vaše platební údaje, zajišťovat přepravu a poskytovat vám faktury a/nebo potvrzení objednávek, komunikovat s vámi, prověřovat naše objednávky z hlediska potenciálního rizika nebo podvodu, a pokud jsou v souladu s preferencemi, které jste s námi sdíleli, poskytněte vám informace nebo reklamu týkající se našich produktů nebo služeb.
  • Zdroj shromažďování: shromážděné od vás.
  • Zveřejnění pro obchodní účely: sdíleno s naším zpracovatelem Shopify [PŘIDAT JAKÉKOLI OSTATNÍ DODAVATELE, SE KTERÝMI TYTO INFORMACE SDÍLÍTE. NAPŘÍKLAD PRODEJNÍ KANÁLY, PLATEBNÍ BRÁNY, APLIKACE DOPRAVY A PLNĚNÍ] .

Informace o zákaznické podpoře

  • Příklady shromážděných osobních údajů: [ÚPRAVY VÝŠE UVEDENÝCH INFORMACÍ NEBO DALŠÍ INFORMACE PODLE POTŘEBY]
  • Účel sběru: poskytovat zákaznickou podporu.
  • Zdroj shromažďování: shromážděné od vás.
  • Zveřejnění pro obchodní účely: [PŘIDAT JAKÉKOLIV PRODEJCE POUŽÍVANÉ K POSKYTOVÁNÍ PODPORY ZÁKAZNÍKŮ]

[VLOŽTE JAKÉKOLI DALŠÍ INFORMACE, KTERÉ SBÍRÁTE: OFFLINE DATA, ZAKOUPENÁ MARKETINGOVÁ DATA / SEZNAMY]

[VLOŽTE NÁSLEDUJÍCÍ SEKCI, POKUD JE VYŽADOVÁNO VĚKOVÉ OMEZENÍ]

Nezletilí

Stránka není určena pro osoby mladší [VLOŽTE VĚK] . Záměrně neshromažďujeme osobní údaje od dětí. Pokud jste rodič nebo opatrovník a domníváte se, že nám vaše dítě poskytlo osobní údaje, kontaktujte nás prosím na níže uvedené adrese a požádejte o smazání.

Sdílení osobních údajů

Vaše osobní údaje sdílíme s poskytovateli služeb, abychom nám pomohli poskytovat naše služby a plnit naše smlouvy s vámi, jak je popsáno výše. Například:

  • K podpoře našeho online obchodu používáme službu Shopify. Více o tom, jak Shopify používá vaše osobní údaje, si můžete přečíst zde: https://www.shopify.com/legal/privacy .
  • Vaše osobní údaje můžeme sdílet, abychom dodrželi platné zákony a předpisy, abychom reagovali na předvolání k soudu, příkaz k prohlídce nebo jinou zákonnou žádost o informace, které obdržíme, nebo abychom jinak chránili svá práva
  • [VLOŽTE INFORMACE O JINÝCH POSKYTOVATELÍCH SLUŽEB]

[PŘIPOJTE NÁSLEDUJÍCÍ SEKCI, POKUD POUŽÍVÁTE REMARKETING NEBO CÍLENOU REKLAMU]

Behaviorální reklama

Jak je popsáno výše, používáme vaše osobní údaje k tomu, abychom vám mohli poskytovat cílené reklamy nebo marketingová sdělení, o kterých se domníváme, že by vás mohli zajímat. Například:

  • [INSERT IF APPLICABLE] Službu Google Analytics používáme k tomu, abychom porozuměli tomu, jak naši zákazníci web používají. Více o tom, jak Google používá vaše osobní údaje, si můžete přečíst zde: https://policies.google.com/privacy?hl=cs .Ze služby Google Analytics se můžete také odhlásit zde: https : //tools.google.com/dlpage/gaoptout .
  • [VLOŽTE, POKUD POUŽÍVÁTE MARKETINGOVOU APLIKACI TŘETÍCH STRAN, KTERÁ SBÍRÁ INFORMACE O ČINNOSTI KUPUJÍCÍCH NA VAŠICH STRÁNKÁCH] Sdílíme informace o vašem používání webu, vašich nákupech a interakci s našimi reklamami na jiných webové stránky s našimi reklamními partnery. Některé z těchto informací shromažďujeme a sdílíme přímo s našimi reklamními partnery a v některých případech pomocí souborů cookie nebo jiných podobných technologií (se kterými můžete souhlasit, v závislosti na vaší poloze).
  • [VLOŽTE DALŠÍ POUŽITÉ REKLAMNÍ SLUŽBY]

Další informace o tom, jak funguje cílená reklama, můžete navštívit na vzdělávací stránce iniciativy Network Advertising Initiative (“NAI”) na adrese http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does- funguje to .

Z cílené reklamy se můžete odhlásit:

[ZAHRNUJTE ODKAZY PRO ODSTRANĚNÍ ODKAZŮ Z JAKÝCHKOLI SLUŽEB, KTERÉ SE POUŽÍVAJÍ. BĚŽNÉ ODKAZY PATŘÍ:

Některé z těchto služeb můžete navíc odhlásit navštívením odhlašovacího portálu Digital Advertising Alliance na adrese: http://optout.aboutads.info/ .

Používání osobních údajů

Vaše osobní údaje používáme k tomu, abychom vám mohli poskytovat naše služby, které zahrnují: nabízení produktů k prodeji, zpracování plateb, odeslání a vyřízení vaší objednávky a informování o nových produktech, službách a nabídkách.

p>

[ZAHRNUJTE NÁSLEDUJÍCÍ ČÁST, POKUD SE VÁŠ PRODEJNA NACHÁZÍ V EVROPĚ NEBO MÁTE ZÁKAZNÍKY V EVROPĚ]

Právní základ

V souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů („GDPR“), pokud jste obyvatelem Evropského hospodářského prostoru („EHP“), zpracováváme vaše osobní údaje na následujících právních základech:

[ZAHRNUJTE VŠE, CO SE VZTAHUJE NA VAŠI OBCHOD]

  • Váš souhlas;
  • plnění smlouvy mezi vámi a webem;
  • dodržování našich zákonných povinností;
  • chránit vaše životně důležité zájmy;
  • vykonávat úkol prováděný ve veřejném zájmu;
  • Pro naše oprávněné zájmy, které nepřevažují nad vašimi základními právy a svobodami.

Uchování

Když zadáte objednávku prostřednictvím webu, uchováme si vaše osobní údaje pro naši evidenci, pokud a dokud nás nepožádáte o vymazání těchto informací. Další informace o vašem právu na výmaz naleznete v části „Vaše práva“ níže.

Automatické rozhodování

Pokud jste obyvatelem EHP, máte právo vznést námitku proti zpracování založenému výhradně na automatizovaném rozhodování (které zahrnuje profilování), pokud pro vás toto rozhodování má právní účinky nebo se vás jinak významně dotýká.

[DĚLAT / NEDĚLAT] se podílíme na plně automatizovaném rozhodování, které má právní nebo jinak významný dopad pomocí údajů o zákaznících

Náš zpracovatel Shopify používá omezené automatizované rozhodování, aby zabránil podvodům, které na vás nemají právní ani jinak významný dopad.

Služby, které zahrnují prvky automatického rozhodování, zahrnují:

  • Dočasný seznam zakázaných IP adres spojených s opakovanými neúspěšnými transakcemi. Tento seznam odmítnutí přetrvává po malý počet hodin.
  • Dočasný seznam zakázaných kreditních karet spojených s zakázanými IP adresami. Tento seznam odmítnutí přetrvává po malý počet dní.

[ZAHRNUJTE NÁSLEDUJÍCÍ ČÁST POUZE V PŘÍPADĚ, ŽE PRODÁVÁTE OSOBNÍ ÚDAJE, JAK JE DEFINOVÁNO V KALIFORNSKÉM ZÁKONU OCHRANY SPOTŘEBITELŮ]

Prodej osobních údajů

Naše stránky prodávají osobní údaje, jak jsou definovány kalifornským zákonem o ochraně soukromí spotřebitelů z roku 2018 („CCPA“).

[INSERT:

  • KATEGORIE PRODÁVANÝCH INFORMACÍ;
  • POKYNY, JAK SE ODHLÁSIT Z PRODEJE;
  • ZDA VAŠE FIRMA PRODÁVÁ INFORMACE O NEZLETILÝCH (MLADŠÍCH 16) A ZDA ZÍSKÁTE POTVRZUJÍCÍ OPRÁVNĚNÍ;
  • POKUD POSKYTNETE FINANČNÍ POBÍDKU K NEPRODÁVÁNÍ INFORMACÍ, UVEĎTE INFORMACE O TOM, CO TA POBÍDKA JE.]

Vaše práva

[ZAHRNUJTE NÁSLEDUJÍCÍ SEKCI, POKUD SE VÁŠ PRODEJNA NACHÁZÍ V EVROPĚ NEBO MÁTE ZÁKAZNÍKY V EVROPĚ]

GDPR

Pokud jste obyvatelem EHP, máte právo na přístup k osobním údajům, které o vás uchováváme, na jejich přenesení do nové služby a právo požádat o opravu, aktualizaci nebo vymazání vašich osobních údajů. Pokud chcete tato práva uplatnit, kontaktujte nás prosím prostřednictvím níže uvedených kontaktních údajů [NEBO VLOŽTE ALTERNATIVNÍ POKYNY PRO ODESÍLÁNÍ ŽÁDOSTI O PŘÍSTUP, VÝMAZ, OPRAVU A PŘENOSENÍ].

Vaše osobní údaje budou zpočátku zpracovány v Irsku a poté budou přeneseny mimo Evropu za účelem uložení a dalšího zpracování, včetně Kanady a Spojených států. Další informace o tom, jak jsou přenosy dat v souladu s GDPR, najdete v dokumentu Shopify GDPR Whitepaper: https://help.shopify.com/en/manual/your-account/privacy/GDPR .

[ZAHRNUJTE NÁSLEDUJÍCÍ ČÁST, POKUD VAŠE OBCHOD PODLÉHÁ KALIFORNISKÉMU ZÁKONU NA OCHRANU SPOTŘEBITELE]

CCPA

Pokud jste obyvatelem Kalifornie, máte právo na přístup k osobním údajům, které o vás uchováváme (také známé jako „právo vědět“), na jejich přenesení do nové služby a právo požádat, aby vaše osobní Informace mohou být opraveny, aktualizovány nebo vymazány. Chcete-li tato práva uplatnit, kontaktujte nás prosím prostřednictvím níže uvedených kontaktních informací [NEBO VLOŽTE ALTERNATIVNÍ POKYNY PRO ODESÍLÁNÍ ŽÁDOSTI O PŘÍSTUP, VÝMAZ, OPRAVU A PŘENOSENÍ] .

Pokud byste chtěli určit oprávněného zástupce, který bude tyto požadavky zadávat vaším jménem, ​​kontaktujte nás na níže uvedené adrese.

Soubory cookie

Soubor cookie je malé množství informací, které se stáhne do vašeho počítače nebo zařízení, když navštívíte naše stránky. Používáme řadu různých souborů cookie, včetně funkčních, výkonových, reklamních a sociálních médií nebo obsahových souborů cookie. Soubory cookie zlepšují váš zážitek z prohlížení tím, že umožňují webu zapamatovat si vaše akce a preference (jako je přihlášení a výběr regionu). To znamená, že tyto informace nemusíte znovu zadávat pokaždé, když se vrátíte na web nebo projdete z jedné stránky na druhou. Soubory cookie také poskytují informace o tom, jak lidé web používají, například zda je to jejich první návštěva nebo zda jsou častým návštěvníkem.

K optimalizaci vašeho zážitku na našem webu a poskytování našich služeb používáme následující soubory cookie.

Soubory cookie nezbytné pro fungování obchodu

Název Funkce
_ab Používá se ve spojení s přístupem k administrátorovi
_secure_session_id Používá se ve spojení s navigací přes výlohu.
košík Používá se ve spojení s nákupním košíkem.
cart_sig Používá se ve spojení s pokladnou.
cart_ts Používá se ve spojení s pokladnou.
checkout_token Používá se ve spojení s pokladnou.
tajné Používá se ve spojení s pokladnou.
secure_customer_sig Používá se ve spojení s přihlášením zákazníka.
storefront_digest Používá se ve spojení s přihlášením zákazníka.
_shopify_u Používá se k usnadnění aktualizace informací o zákaznickém účtu.

Přehledy a analýzy

Název Funkce
_tracking_consent Předvolby sledování.
_vstupní_stránka Sledujte vstupní stránky
_orig_referrer Sledujte vstupní stránky
_s Analytika Shopify.
_shopify_fs Analytika Shopify.
_shopify_s Analytika Shopify.
_shopify_sa_p Analýzy Shopify týkající se marketingu a doporučení.
_shopify_sa_t Analýzy Shopify týkající se marketingu a doporučení.
_shopify_y Analytika Shopify.
_y Analytika Shopify.

[VLOŽTE JINÉ SOUBORY COOKIES NEBO TECHNOLOGIE SLEDOVÁNÍ, KTERÉ POUŽÍVÁTE]

Doba, po kterou soubor cookie zůstane ve vašem počítači nebo mobilním zařízení, závisí na tom, zda se jedná o „trvalý“ nebo „relační“ soubor cookie. Soubory cookie relace trvají, dokud nepřestanete procházet, a trvalé soubory cookie vydrží, dokud nevyprší jejich platnost nebo nejsou smazány. Většina souborů cookie, které používáme, je trvalá a jejich platnost vyprší za 30 minut až dva roky od data jejich stažení do vašeho zařízení.

Soubory cookie můžete ovládat a spravovat různými způsoby. Mějte prosím na paměti, že odstranění nebo blokování souborů cookie může negativně ovlivnit vaši uživatelskou zkušenost a části našich webových stránek již nemusí být plně přístupné.

Většina prohlížečů automaticky přijímá soubory cookie, ale můžete si vybrat, zda chcete soubory cookie přijímat či nikoli, prostřednictvím ovládacích prvků prohlížeče, které se často nacházejí v nabídce „Nástroje“ nebo „Předvolby“ vašeho prohlížeče. Další informace o tom, jak upravit nastavení prohlížeče nebo jak blokovat, spravovat nebo filtrovat soubory cookie, naleznete v souboru nápovědy vašeho prohlížeče nebo na takových stránkách jako www.allaboutcookies.org .

Dále upozorňujeme, že blokování souborů cookie nemusí zcela zabránit tomu, jak sdílíme informace s třetími stranami, jako jsou naši reklamní partneři. Chcete-li uplatnit svá práva nebo se odhlásit z určitých způsobů použití vašich informací těmito stranami, postupujte podle pokynů v části „Reklama zaměřená na chování“ výše.

Nesledovat

Vezměte prosím na vědomí, že neexistuje žádné konzistentní chápání toho, jak reagovat na signály „Do Not Track“, neměníme naše postupy shromažďování dat a používání, když takový signál z vašeho prohlížeče zjistíme.

Změny

Tyto zásady ochrany osobních údajů můžeme čas od času aktualizovat, abychom odráželi například změny našich postupů nebo z jiných provozních, právních nebo regulačních důvodů

Kontakt

Chcete-li získat další informace o našich postupech v oblasti ochrany osobních údajů, máte-li dotazy nebo chcete-li podat stížnost, kontaktujte nás e-mailem na [e-mailová adresa] nebo poštou pomocí níže uvedených údajů: p >

Ulice Han Kardam 5, 4230 Asenovgrad, Bulharsko

Poslední aktualizace: [DATUM]

Pokud nejste spokojeni s naší odpovědí na vaši stížnost, máte právo podat stížnost příslušnému úřadu pro ochranu údajů. Zde můžete kontaktovat svůj místní úřad pro ochranu údajů nebo náš dozorový úřad: [PŘIDAT KONTAKTNÍ ÚDAJE NEBO WEBOVÉ STRÁNKY ÚŘADU PRO OCHRANU ÚDAJŮ VE VAŠÍ JURISDIKCI. NAPŘÍKLAD: https://ico.org.uk/make-a-complaint/ ]

.