Γεια σας, κύριοι και κυρίες!
Η ιδέα για το Zipcoo.com ξεκίνησε από δύο έφηβους που ήταν παθιασμένοι με την πώληση αγαθών κάθε είδους που χρειάζονται στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων από τα σχολικά τους χρόνια. Πάντα βάζαμε το απόσπασμα "Είναι σημαντικό να κάνουμε δουλειά και να κρατάμε τους πελάτες μας ευχαριστημένους!" Στην πρώτη θέση.
Δεν πειράζει αν πουλάμε ένα τρυπάνι στον διπλανό μας Ευλόγη, που αποφασίζει να το ανάβει κάθε Κυριακή στις 8 η ώρα. ή το αλυσοπρίονο του αδερφού του, ο οποίος επίσης λατρεύει να το χρησιμοποιεί νωρίς τα πρωινά της Κυριακής - είναι σημαντικό για εμάς να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να κάνουν τη δουλειά τους πιο γρήγορα, ευκολότερα και πιο αποτελεσματικά. Με τη συσσώρευση εμπειρίας στο εμπόριο και τη γνώση των συνηθειών του βουλγαρικού λαού, επεκτείνουμε συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων μας για να διασφαλίσουμε ότι θα βοηθήσουμε περισσότερους ανθρώπους στην καθημερινή τους ζωή. Σε εμάς μπορείτε πλέον να βρείτε όλα τα είδη εργαλείων - χειρός, ασύρματα και ηλεκτρικά. Προσφέρουμε εξοπλισμό σέρβις (μπορείτε να τον βάλετε στο δικό σας γκαράζ, αν έχετε και θέλετε να επισκευάσετε μόνοι σας το αυτοκίνητό σας), εξοπλισμό κήπου - ψαλίδια, πριόνια, κινητήρες, θερμοσίφωνες. Προσφέρουμε επίσης έπιπλα κήπου - για να μετατρέψετε την αυλή σας σε ένα αγαπημένο μέρος για να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας όταν ο καιρός έξω είναι ευχάριστος.Εκτός από τα είδη που αναφέρονται μέχρι τώρα, προσφέρουμε επίσης μια μεγάλη ποικιλία από είδη οικιακής χρήσης, οικιακές συσκευές, ηλεκτρικές συσκευές, εξοπλισμό ήχου και καραόκε και άλλα ηλεκτρονικά είδη. Αλλά θέλουμε να εστιάσουμε στην κατηγορία CCTV μας. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από κάμερες ασφαλείας και κιτ κάμερας, είτε για εσωτερική είτε για εξωτερική εγκατάσταση. Προσφέρουμε κάμερες wi-fi που μπορείτε να παρακολουθείτε μέσω του κινητού σας τηλεφώνου, όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο (αρκεί να έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο) και έτσι να κρατάτε υπό έλεγχο τα σημαντικά για εσάς! Τέρμα οι ανησυχίες όπως: "Ουάου, τι συμβαίνει τώρα γύρω από το σπίτι, είναι νωρίς το πρωί της Κυριακής - οι άνθρωποι γυρίζουν σπίτι από μια ντίσκο, ελπίζω κάποιος να μην αποφασίσει να γρατσουνίσει το αυτοκίνητό μου" - με τις κάμερές μας μπορείτε να το παρακολουθήσετε. Ξεκουραστείτε, κοιμηθείτε καλά το βράδυ και μην ανησυχείτε για το τι συμβαίνει στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, ενώ είστε σε μια καλή ανάπαυση.  Η ομάδα μας αποτελείται εξ ολοκλήρου από ευγενικούς, μορφωμένους και ικανούς νέους που πάντα και με χαρά θα απαντούν σε όλες τις ερωτήσεις που σχετίζονται με τα προϊόντα μας, θα βοηθούν στην επιλογή και θα κάνουν τις αγορές σας στο zipcoo.com μια ευχάριστη εμπειρία.  Γιατί να μας εμπιστευτείτε και τι μας ξεχωρίζει από άλλους διαδικτυακούς εμπόρους λιανικής;
Έχει συμβεί σε όλους να ψωνίσουν διαδικτυακά και όταν παρουσιαστεί πρόβλημα - όταν καλεί το τηλέφωνο για εγγύηση ότι δεν λαμβάνει κατανόηση ή δεν λαμβάνει καθόλου απάντηση. Σε εμάς αυτό το πράγμα αποκλείεται ως επιλογή για αρκετούς πολύ απλούς λόγους.
1. Είναι σημαντικό για εμάς να είστε ικανοποιημένοι με τα προϊόντα μας.
2. Το παραπάνω έχει συμβεί και σε εμάς και είναι αρκετά δυσάρεστο συναίσθημα.
3. Είναι πιο σημαντικό για εμάς να γνωρίζουν οι πελάτες μας ότι μπορούν να βασίζονται σε εμάς, γιατί έτσι είναι πιο πιθανό να μας καλέσουν ξανά.

 

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing